25 high street

idag har jag flyttat in!! 

 
♥♥

netflix, soffbord och girls

igår vaknade jag och det var tjock dimma utanför fönstret och gräset är fortfarande grönt och så fick jag reda på att jag fått lägenheten. idag hämtade nycklar och jag kommer alltså bo här i minst 6 månader för så säger kontraktet. ett halvår. det är ju ganska lång tid eller? jag har redan varit här i 4.
köpte ett soffbord som första möbel av en 150-årig liten tant i en stökig secondhand-butik. tog det under armen och bar det två våningar upp till min lägenhet. MIN!! min lägenhet!! som doftar lite målarfärg och har heltäckningsmatta men ändå. 
borde kunna slappna av lite nu men känner mest måstehittamöbler måstesökaextrajobb måsteöppnabankkonto och måstesökabidrag. fast i helgen ska jag jobba 18 timmar. jag gör allt det där på måndag.
mitt i allt det här har jag skaffat netflixkonto också för att jag kommer ha så mycket fritid nu eeh men ge mig tips på vad som är bra att se!! hittills har jag sett på portlandia. och var i helvete kan en streama girls säsong tre?? letar ihjäl mig på internet
och en sista sak: är "fittstim" på svt ens värt att se eller blir en bara skitarg?
 
xx kram xx

läggan

satan vad allt är bipolärt och upp & ner. var och tittade på lägenheten, den är fin som snus. kände att ja, här ska jag bo. pratade med mäklarna som sa att hyran + skatt och el-vatten-räkningar skulle bli nätt och jämt exakt vad jag tjänar per månad.... och att jag måste lägga ut ca 10 000 kr.... vad gör en.... satte mig på ett fik, drack en hel kanna te och bara stirrade i några timmar och tänkte nä, nu åker jag hem. jag vill inte vill inte vill inte åka till jävla kukstockholm men vart ska jag ta vägen
 
 
men!! vad det verkar som kan jag få bostadsbidrag!! för typ 60% av hyran, tack samhället!! det är helt stört. alla tre fönster på våning två kan evenutellt vara mitt hem snart?? igår gick jag upp kristligt tidigt för att åka till knaresborough och lämna in alla jäkla papper för att få hyra. den här veckan får jag reda på om mäklaren och hyresförmedlingen tycker att jag är ok och då kan jag ba ta alla mina två resväskor och flytta in!!!! om jag inte får den kommer jag dränka mig i ett badkar med sirap :)
 

RSS 2.0